Μονωτικά - Στεγανωτικά

Η μόνωση και η στεγάνωση του σπιτιού και του χώρου σας αποτελεί πλέον βασικό πυλώνα για την ασφαλή και την όμορφη παραμονή σας σε αυτόν. Ένα πλήθος στεγανωτικών και μονωτικών υλικών, όπως κόλλες, υαλοπλέγματα και φελιζόλ, σας περιμένουν για να ανακαλύψετε ποιο καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Παράλληλα, στην Πανεμπορική Σύρου, ακολουθούμε όλα τα σύγχρονα προγράμματα για την μόνωση και στεγάνωση του χώρου σας. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας, ώστε να βρούμε την κατάλληλη μέθοδο για εσάς, είτε επισκευάζετε, είτε χτίζετε εξ αρχής τον χώρο σας.

Μάθετε νέα...

Θερμοϋγρομόνωση ταράτσας με την υπογραφή της Kraft

Ακολουθώντας το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον, η Kraft δημιουργεί ένα σύστημα ελαφροβαρούς και ανθεκτικής θερμοϋγρομόνωσης ταράτσας CLIMA ROOF.

Μαθε περισσοτερα »

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.Η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελεί σήμερα θέμα ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την εξοικονόμηση πόρων ενέργειας καθώς και για τη μείωση, για τους καταναλωτές, του κόστους αυτής είτε πρόκειται για θέρμανση, ψύξη ή χρήση λοιπών ηλεκτρικών συσκευών.

Μαθε περισσοτερα »