Είδη σπιτιού & κήπου

Το σπίτι και ο κήπος είναι από τα βασικά και αγαπημένα μας αντικείμενα. Καθίσματα και τραπέζια για τον κήπο σας αλλά και είδη που αφορούν την ομορφιά αυτού βρίσκονται στο κατάστημα μας και περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Μην ξεχάσετε τις ψησταριές, για να απολαμβάνετε τον κήπο σας με παρέα, τρώγοντας.

Παράλληλα, ντουλάπες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου  είναι η ιδανική λύση για να αυξήσετε τους αποθηκευτικούς σας χώρους. Επιπλέον, είδη μπάνιου και αντικείμενα μικρο-αποθήκευσης  όπως καλάθια είναι υπέροχα για να ανανεώσετε την διακόσμηση του χώρου σας.

Μάθετε νέα...

Διακοσμητικά καλάμια & καφασωτά

Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι ο κατάλληλος καιρός να ανανεώσετε την διακόσμηση του κήπου, του μπαλκονιού αλλά και γενικά του χώρου σας. Τα διακοσμητικά καλάμια είναι μία εύκολη αλλά και ιδιαίτερη λύση για όποιων λόγο και αν τα χρειάζεστε. Στην Πανεμπορική Σύρου, μπορούμε να σας κατευθύνουμε και να βρούμε παρέα την ιδανικότερη λύση για τον χώρο σας. Πείτε μας σε τι χώρο θέλετε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά καλάμια, τι είδους εφαρμογή θα έχουν και εμείς θα σας βρούμε το κατάλληλο ύψος, μέγεθος αλλά και ύφος.

μαθε περισσότερα