Χρώματα

Αν και στις Κυκλάδες επικρατεί το λευκό και το μπλε, εμείς στην Σύρο αγαπάμε τα χρώματα. Για αυτό και επενδύουμε σε χρώματα που προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο. 

Με τα χρώματα της Kraft και της Isomat μπορείτε να μετατρέψετε τον χώρο σας, εύκολα και γρήγορα όπως τον έχετε φανταστεί. Στο κατάστημα μας, σας περιμένει ειδικός χώρος, ώστε να ξεφυλλίσετε με ησυχία τις βεντάλιες, και να βρείτε το χρώμα που ταιριάζει σε εσάς. 

Μάθετε νέα..

Dryproof – Waterbased/ Masonry Waterproofer

Το PGP DRYPROOF WATERBASED MASONRY WATERPROOFER είναι υδατοδιαλυτό στεγανωτικό χρώμα έτοιμο προς χρήση, για δομικές επιφάνειες που χρειάζονται αποτελεσματική προστασία από την υγρασία πάνω ή κάτω από το έδαφος εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Η ειδική του χημική σύνθεση με ρητίνες συμπολυμερών Carboxylated Styrene Acrylate εξασφαλίζει αποτελεσματική στεγανοποίηση και το καθιστά αποδειγμένα το καλύτερο στεγανωτικό υλικό για αρνητικές υδροστατικές πιέσεις.

μαθε περισσότερα
Προσφορά σε Λευκό Χρώμα Εσωτερικού χώρου

Προσφορά σε Λευκό Χρώμα Εσωτερικού χώρου

Το Isomat Bath & Kitchen πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας αντιμουχλικό πλαστικό χρώμα, για τη βαφή εσωτερικών επιφανειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγρασίας και μούχλας. Εμποδίζει δραστικά τη δημιουργία μούχλας και βακτηρίων και για αυτό είναι ιδανικό για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς, όπως κουζίνες, μπάνια κτλ.

μαθε περισσότερα