Εξοικονομώ Κατ' Οίκον

Πιστοποιήσεις

Τι είναι το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκων;

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Γιατί να επιλέξω συστήματα της KRAFT για επεμβάσεις σε τοίχους (Bioclima) και ταράτσα (Clima Roof)

Η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελεί σήμερα θέμα ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την εξοικονόμηση πόρων ενέργειας καθώς και για τη μείωση, για τους καταναλωτές, του κόστους αυτής είτε πρόκειται για θέρμανση, ψύξη ή χρήση λοιπών ηλεκτρικών συσκευών. Πιστή στην φιλοσοφία της η KRAFT Paints του ομίλου Druckfarben Hellas Α.Ε.Β.Ε. συνεχώς αναπτύσσει και παράγει καινοτόμα προϊόντα και συστήματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του πελάτη. Ειδικότερα, στα πλαίσια του νέου προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας που απευθύνεται σε κύριες κατοικίες «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II»η KRAFT Paints έχει να προτείνει 2 ολοκληρωμένα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες. 

Το πρώτο είναι η ολοκληρωμένη σειρά εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων και πιλοτής BIOCLIMA/ClimaTotal της KRAFT, το οποίο προσφέρει 92 πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών ως σύστημα, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά ETAG004 (αρ. ΕΤΑ 10/0122). Αποτελεί τη βέλτιστη λύση στη ενεργειακή αναβά