Πανεμπόρική Σύρου Χρώματα Μονωτικά Εργαλεία Σιδηρικά Αγροεφόδια

Χρώματα

Αν και στις Κυκλάδες επικρατεί το λευκό και το μπλε, εμείς στην Σύρο αγαπάμε τα χρώματα. Για αυτό και επενδύουμε σε χρώματα που προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο. 

Με τα χρώματα της Kraft και της Isomat μπορείτε να μετατρέψετε τον χώρο σας, εύκολα και γρήγορα όπως τον έχετε φανταστεί. Στο κατάστημα μας, σας περιμένει ειδικός χώρος, ώστε να ξεφυλλίσετε με ησυχία τις βεντάλιες, και να βρείτε το χρώμα που ταιριάζει σε εσάς. 

Μάθετε νέα..

Dryproof – Waterbased/ Masonry Waterproofer

Το PGP DRYPROOF WATERBASED MASONRY WATERPROOFER είναι υδατοδιαλυτό στεγανωτικό χρώμα έτοιμο προς χρήση, για δομικές επιφάνειες που χρειάζονται αποτελεσματική προστασία από την υγρασία πάνω ή κάτω από το έδαφος εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Η ειδική του χημική σύνθεση με ρητίνες συμπολυμερών Carboxylated Styrene Acrylate εξασφαλίζει αποτελεσματική στεγανοποίηση και το καθιστά αποδειγμένα το καλύτερο στεγανωτικό υλικό για αρνητικές υδροστατικές πιέσεις.

μαθε περισσότερα

Energy Save Interior

Το Energy Save Interior είναι ένα υδατοδιαλυτό χρώμα υψηλής ποιότητας εσωτερικής χρήσης, που εφαρμόζεται σε τοίχους και ταβάνια για την επίτευξη ενεργειακών οφελών και τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Είναι εύκολο στη χρήση, φιλικό προς το περιβάλλον και έχει άριστη πρόσφυση σε ανόργανα δομικά στοιχεία (σοβάς, γυψοσανίδες κλπ.).

μαθε περισσότερα